Monday, July 09, 2007

Chemistry In Life Fourtieth Edition

Hello there. Nice to see you again.

Anyway, if you can’t understand Indonesian properly, I suggest you to borrow an Indonesian dictionary or ask a friend to translate it, since we’ll have a long Another View this time. :P You have been warned.

ANOTHER VIEW OF MYU-CHAN

*Indonesian mode ON*

6 July 2007

Hari ini Zinedine Zidane datang ke Indonesia atas undangan Presiden SBY. Lucu juga lihat seorang Zizou pakai baju batik, dan main bola bersama Presiden (juga anak-anak) di Istana Negara.

Katanya sih, kedatangan Zizou itu juga demi perbaikan sepakbola nasional... Bagus lah.

Jadi ingat kata Ambu dulu, agak lupa sih pastinya gimana. Tapi kira-kira gini: ’Mau gak ya Schumi kita undang ke Indonesia buat kampanye ’Road Safety’?’

Well, berdasarkan kata-kata Max Mosley waktu Euro Road Safety tahun 2004, Daddy Schuey sih pasti mau kalau urusan kampanye keselamatan berkendara. Masalahnya, kita mau dan berniat mengundang dia apa ga...

Jadi, Pak SBY, kita undang Michael Schumacher, yuk.. Kalau perlu, ajak Daddy naik angkot, metromini, busway (kalau mau), taksi, dll.. Kalau perlu lagi, Daddy Schuey jadi supir angkot atau apapun itu. *ditimpuks Presiden* Aih, biar sama kaya Om Hakkinen… Bukannya Om Hakkinen sempat jadi supir taksi, ya? *dilempar sandal*

Heheh. Tapi Sirius, eh, sori, serius nih, Pak. Mari kita undang Michael Schumacher dan menyelenggarakan acara ‘Indonesian Road Safety’. Jadi orang-orang di Indonesia bisa berkendara dengan baik dan benar, dan yang penting, ga ngebut… ^^

So, Mr.Schumacher, would you like to come to Indonesia for a road safety campaign?

Euh, kata Ryorin, kayanya kita butuh kampanye ‘Indonesian Travel Safety’ juga… Tapi kayanya kalau berkendaranya udah aman, perjalanan juga aman kan? Seharusnya begitu, dan… Semoga saja.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Daaaan~ Beberapa hari ini saya dengar berita, ‘harga susu naik’. Yeah, harga susu naik 10 persen gara-gara kita kekurangan bahan baku, terutama dari negara sahabat kita, Australia dan Selandia Baru.

Tahukah Anda bahwa saya malah bingung waktu orang-orang pada protes dan pengen harga susu murah? Saya betul-betul heran, kan kita sudah punya susu yang gratis, walaupun bisa murah, bisa juga mahal, tergantung ibunya makan apa. Ya, ya, ya… Masa Anda semua ga tahu ASI sih? Air Susu Ibu. Ga tahu? Aduh, Anda ini ter-la-lu. Sungguh teerr-laa-llu.

Susu formula itu kan pengganti ASI untuk balita, jadi... Kalau bayinya masih berumur di bawah satu tahun, kasih saja ASI. Ga susah kok. Begitu di atas satu tahun, kasih saja bayinya ASIP atau ASK. Air Susu Ibu Sapi atau Air Susu Kedelai. *ditimpuks* Eh, dulu waktu kecil saya minum ASIP sampai umur 11 tahun (kalau ga salah), dan nenek saya bilang saya ini ‘anak sapi’. Duh, padahal saya kan tidak meminum susu itu langsung dari sumbernya... *timpuks eyang*

Well, kalau ASIP mahal, cari saja ASK. Katanya sih, bisa dibikin sendiri kok. Ga tahu gimana, jadi cari sendiri aja ya caranya… :P Yang jelas, lebih murah daripada susu formula. Dan lebih bagus.

Yah, Anda bisa saja bilang ke saya bahwa susu formula sekarang ’bagus-bagus’, tapi ga ada yang sebaik ASI, ASIP, atau ASK. Terutama ASI, karena dia mengandung sesuatu yang sangat baik untuk bayi kita (jujur saja, saya lupa apa itu, jadi ini PR Anda), dan… Dia dapat memenuhi kebutuhan gizi bayi kita tercinta di saat itu.

Masih berpikir susu formula mahal? Masih ingin harga susu turun? Cari dong alternatif lain. Kalau mau harga susu murah boleh, tapi jangan lupakan ASI dong… juga ASIP dan ASK. (Lupa apa kepanjangannya? Scroll ke atas!) Masa ibu-ibu sekarang lebih memilih susu formula daripada ASI? Takut bentuk payudaranya rusak? Apa susunya yang ‘itu’ cuma buat suaminya? Duh, maaf, tidak bermaksud apa-apa, tapi itu kenyataan. Wanita sekarang, lebih memilih tidak menyusui anaknya supaya bentuk payudaranya itu ga rusak, atau, tidak menyusui dengan beralasan bahwa ASI-nya tidak keluar. Padahal, ASI bisa keluar terus, bahkan sang ayah bisa membantu supaya ASI itu keluar lagi, kalau perlu, lebih banyak. Dan, bentuk payudara orang menyusui itu ga rusak kok. Malah bagus-bagus. Saya sudah melihat *banyak* buktinya.

Jadi.. Ayo dong, ibu-ibu, berikan ASI pada bayi-bayi kita tercinta!

Euh, dan sebenarnya, kalau orang-orang protes buat dirinya sendiri sih ga-pa-pa... Tapi kalau pakai alasan ANAK, awas aja deh.. *timpuks orang-orang*

Edit-to-add: Nih, kata Ambu *kopi-pes dari comments*...

"Untuk mereka yang tidak mau menyusui bayinya karena takut bentuk payudaranya jadi rusak, itu tidak benar.

Payudara membesar bukan karena menyusui, tetapi karena HAMIL. Jadi kalau takut payudara rusak bentuknya, JANGAN HAMIL.

*Ibu menyusui 3 anaknya sampai 2 tahun bahkan lebih*"

So.. Masih ragu untuk menyusui? Ga usah hamil sekalian deh...

(Euh, saya tidak termasuk! Saya kan berniat punya 23 anak... *ditimpuks Ryorin*)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ah! Breaking news: Setelah berkunjung ke Istana, Zizou pergi ke Sukabumi sebagai duta Danone Nations Cup!!


7 July 2007

Hari kedua di Indonesia, Zizou pergi ke Cisaat, Subang. Kali ini, ada anaknya juga! Hihi, anaknya imut banget.. Ga tau deh umur berapa, tapi sumpah, imut. Dan... Harusnya begitu datang, dia kan harus ke peternakan. Ini ga, malah dia tiba-tiba main ke rumah warga dulu, keliling rumah, dll... Sampai-sampai pengurus kegiatan sama reporternya kaget, karena ini ga direncanakan sebelumnya. Dasar Zizou..

Terus, dia juga sempat berinteraksi, main bola, dengan (lagi-lagi) anak-anak di suatu acara, lupa apa pastinya, hehe..

Aih, aih~~... Lucunya lihat Zizou di tengah-tengah lautan anak-anak... *ditimpuks*

Dan begitu Zizou pergi, anak-anaknya ga mau diwawancara, malah ngejar-ngejar Zizou sampai ke helikopter.. LOL.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Akang pole! Duh, padahal Kimi sempat nomor satu, di detik-detik terakhir dikalahkan sama Akang. Tapi ga-pa-pa deh. Kan masih nomor dua... *ditimpuk Kimi*

Jadi, Akang Lewis, Kimi, Abang Fernando, dan Felipe. Nomor 5 Kubica, terus keenam Uncle Ralf. Huhuhu~ Tumben om saya bisa sebagus itu... *peluk-peluk*

Ngomong-ngomong... Ada skandal spionase antara dua anggota tim McLaren dan Ferrari. Salah satunya, Nigel Stepney, sudah diberhentikan dengan tidak hormat dari Ferrari. Gara-garanya, dia membocorkan sesuatu tentang mobil Ferrari atau apalah itu (seputar masalah teknik, kalau saya ga salah ingat. CMIIW) ke seseorang di McLaren. Diduga, orang itu adalah Mike Coughlan, yang memang terbilang dekat dengan Stepney. Bisa dibilang, Stepney melakukan sabotase dan spionase terhadap Ferrari.

Nah, Stepney ini justru tidak mau mengakui keterlibatan dia. Padahal, ada seseorang dari Ferrari yang bilang begini: "We have proof that Stepney had been supplying technical information to a McLaren employee and we found evidence of that fact in his (Coughlan's) home."

Duh. Ini sih betul-betul skandal memalukan. Terutama buat Stepney dan entah-siapa-itu-kru-McLaren (kalau itu Mike Coughlan, selayaknya Anda malu, bung!). Memalukan juga untuk Ferrari dan McLaren, karena mereka tim besar. Mana ada rahasia tim dibocorkan ke orang lain, dari tim lain pula. Ga bisa dan ga boleh lah, walaupun itu teman dekat...

Kabarnya, McLaren mengakui ada keterlibatan orang seniornya. Dan, katanya lagi, McLaren mau membantu melakukan investigasi bersama Ferrari, tapi ga tau lagi deh... Semoga aja benar-benar dilaksanakan.

Okay, I know McLaren had two superb drivers. Ferrari, too. Lewis, Alonso, Felipe, and Kimi, they all are really a special and wonderful drivers. But, we should be ashamed of this scandal. Especially McLaren and Stepney. And, whoever do the actual thing in McLaren. This is really a shame. My father said, McLaren should be disqualified. For me, okay, if McLaren really help to find who is the real person beside Stepney, if they really help to investigate and interrogate their people (especially the suspected Coughlan), AND there is NO Ferrari’s part in their car, I think they don’t need any disqualification. BUT, if they are not helping at all, or even trying to hide the person, OR there IS ANY Ferrari’s part in their car (but they don’t admit it)… I can’t say anything else, except I want to ask for a disqualification.

So, McLaren people, be ashamed. This case is really a SHAME. Even I am ashamed there were Stepney, I am ashamed of this scandal. This is sport, so we have to do fair play. So please help to solve this case, to find who really did it. Do you want to get yourself disqualified? If you don’t care, you should be sorry. And you have to ask for an apologize to Alonso and Lewis, since if McLaren is disqualified from the races, from the championship, they will be the victim. It is bad, since they are a wonderful drivers.

Still, I am ashamed. This scandal is totally… A SHAME. Maybe we should say ‘..I’m sorry for this stupid scandal, for letting an unfair thing have done…’ to all the McLaren and Ferrari drivers. To Lewis, Kimi, Alonso, and Felipe. Because they are the victims. Well, I bet all of them want to win fairly. If they win because of a ‘help from a scandal’, I bet they won’t feel so happy. They will feel like ‘I shouldn’t win’… Remember how Schumi and Rubens look at the 2005 American GP? Maybe that is what Lewis or Alonso will look like if the scandal is true.

Oh, well. We all want to win. But we have to be sportive.

ONCE AGAIN, STEPNEY AND WHOEVER IT IS –MAYBE.. COUGHLAN- YOU SHOULD BE ASHAMED, GUYS. AND YOU HAVE TO SAY SORRY TO THE DRIVERS!



8 July 2007

Setelah Presiden dan anak-anak ASIK main bola bareng Zidane, gantian Menpora Adhiyaksa Dault dan Gubernur DKI Sutiyoso yang dapat giliran bermain bola sambil memecahkan rekor MURI, 846 pertandingan futsal *CMIIW* sepanjang jalan… (euh, jalan apa ya? Lupa.), dalam acara Futsal On The Street.

Dan.. Pak Sutiyoso berhasil membuat 5 gol, dan mengantarkan tim Zidane menang 8-3 atas lawannya!

Siang ini juga, Zizou mengadakan konferensi pers tentang kunjungannya ke Indonesia.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Kimi menang lagi! Yaaay~~

Abang kedua, Akang ketiga. Btw, Abang kok kelihatan beda yah? Apa karena keringatan, jadi itu rambutnya kelihatan berantakan..?

Kimi masih 18 poin di belakang Akang, dan Ferrari masih 25 poin di belakang McLaren. Masih butuh kerja keras...

Anyway, once again, where is Daddy Schuey, eh? Is he hiding again in the garage or somewhere in the paddock?

O ya, ada Beckham dan Simon Fuller juga!

Indonesian mode OFF*

FORMULA 1 BRITISH GRAND PRIX 2007 – SILVERSTONE – REPORT

Alright, now we have reached the eighth race of Formula One season this year. And… Welcome to Silverstone! Another supposed-to-be-replaced circuit. Ack! I don’t know why…

The day before the race, in a VERY hot qualifying, Lewis Hamilton got the pole position in the very end, leaving Kimi who *really* almost got it in the second place. Alonso started third, Felipe fourth, Kubica fifth, and Ralf Schumacher sixth.

And… The race began.

The start went… OK, the start was delayed for a moment, because Felipe had a problem with his car, and had to start from the pit-lane.

And.. The race *RE…*started.

Lewis Hamilton keep his position at the start, defending himself from Kimi who tried to both closed Alonso’s way and passed Hamilton, but Kimi only managed to be second at that time. Alonso third. Felipe gain about two position or so.

Lap 2, Felipe already sixteenth, while Kimi was the fastest man on the track. Hamilton still lead.

Lap 4, Hamilton increased his gap with Kimi and one lap after, he set a new fastest lap of the day.

Lap 8, Felipe was on a rampage. He was 12th.

Lap 9, Kimi get closer to Hamilton, while Massa passed Coulthard and being eleventh.

Lap 10, Mark Webber entered the pit and retired.

Lap 12, Felipe already ninth! One lap after, Kimi set a new fastest lap and decreased his gap to Hamilton.

Lap 14, the gap between Kimi and Hamilton is already below 0,4 s. Kimi tried to passed Hamilton in a chicane, but he failed. Kimi was still second, and it seemed to be a bit rainy.

Lap 16, Kovalainen began the pit stop time.

Lap 18, Kimi set a NEW fastest lap, Hamilton pitted, and… Adrian Sutil was burned. Yellow flag was ON.

Lap 19, Kimi stopped for 9,1 seconds, and out fourth, right ahead of Hamilton. Alonso lead, Heidfeld third, not yet to make a stop.

Lap 20, Alonso pitted for 6,3 seconds, and out STILL as the leader. Massa stopped as well.

Seems it would be a HOT battle today…

Lap 24, Massa was on traffic and struggling. Anyway, Ralf Schumacher was out because of a suspension problem.

Lap 29, Kimi pushed really hard and went a little wide.

Lap 30, Scott Speed crashed with Wurz’s Williams, and he have to be out from the race. Yellow flag was on.

Lap 32, Davidson became the next man to be retired from the British Grand Prix. At the same time, Barrichello pitted.

Lap 35, Jenson Button was in for his ONLY pit-stop. Alonso was over 16s ahead of Hamilton at the moment.

Lap 37, Hamilton was over 21s behind Alonso, and he seemed to lose about 2s per lap. One lap after, Alonso pitted from the lead for 8,4s and become second. Kimi led the race. A few lap after, Hamilton also pitted.

17 laps before the end of the race, Heidfeld pitted. Kimi was more than 26s (maybe even more than 27s or so) ahead of Alonso, and finally pitted for second time. Kimi regained the lead.

14 laps remaining and Felipe was pitted from third place. Liuzzi pitted as well. Trulli retired. And, Felipe came out fifth after the stop.

10 laps remaining and Felipe Massa was still giving pressure on Robert Kubica. Kimi was over 6s ahead of Alonso, and over 30s ahead of Hamilton. Felipe seemed to set a new fastest lap.

8 laps remaining, Kimi was leading more than 7s ahead of Alonso. Kimi was also the fastest man on the track. Ferrari is faster than the McLaren.

6 laps remaining, Felipe was still in a battle for fourth place with Kubica.

4 laps remaining, yellow flag… ONCE AGAIN, WAS ON!! Liuzzi retired after a certain problem.

And… Kimi Raikkonen won for the second time in a row! Alonso second, Hamilton third. Behind them there were Kubica, Felipe, Heidfeld, Kovalainen, and Fisichella.

It’s almost the half of the season, and is also still a long season to go. However, this is the current standings: in the Drivers Championship, Hamilton still leads with 70 points, Alonso second with 57 points, Kimi third with 52 points, and Felipe fourth with a close 51 points. For the Constructor Championship, McLaren still lead with 128 points, 25 points ahead of Ferrari (103 points).

Great work, Kimi, Felipe! Keep up your hard work!

See you later! BYE!

2 Comments:

Blogger ambudaff said...

Untuk mereka yang tidak mau menyusui bayinya karena takut bentuk payudaranya jadi rusak, itu tidak benar.

Payudara membesar bukan karena menyusui, tetapi karena HAMIL. Jadi kalau takut payudara rusak bentuknya, JANGAN HAMIL.

*Ibu menyusui 3 anaknya sampai 2 tahun bahkan lebih*

Wednesday, July 11, 2007 10:53:00 am  
Blogger Myu-chan said...

Hihi. SETUJU.

Duh, tapi sekarang orang maunya aneh-aneh. Ga mau hamil, tp pengen punya anak. Pengen punya anak, ga mau repot nyusui, dll... Aih~ Dunia makin aneh...

Wednesday, July 11, 2007 1:21:00 pm  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home

LET'S TALK ABOUT...

DNA

Name: Dian Anggraini
Nick: Dian ~ Myu-chan ~ Miyuri ~ Xiao Yan Zi ~ Lady Di ~ Zeng Tian Mei ~ SC ~ Chryseis McSylvester ~ Muffin Princess
Birthdate: January 9th, 1988
Zodiac: Capricorn
Chinese Astrology: Fire Rabbit
Birthplace: Semarang, Central Java, Indonesia
Home: Nganjuk, East Java, Indonesia
Current Residence: Bandung, West Java, Indonesia
Job: Student of Department of Chemistry, Bandung Institute of Technology
Side Job: Writing Formula 1 Reports on this blog, writing poetry and short-stories...
Interests: Science (Chemistry), Music, Nature, Culture, Arts, Formula 1, MotoGP, and many more...


I LOVE YOU

~Michael Schumacher~
~Kimi Raikkonen~
~Junichi Okada (V6)~
~V6~
~Miroslav Klose~
~Sakurai Shou (Arashi)~
~Arashi~
~Felipe Massa~
~Robert Kubica~
~Ralf Schumacher~
~Zhao Wei~
~Nightwish~
~Michael Learns To Rock~
~Westlife~
~BoA~
~Bond~
~Celine Dion~
~Utada Hikaru~
~Lin Xin Ru~
~Chae Rim~
~Rubens Barrichello~
~Takuma Sato~
~Valentino Rossi~
~Daijiro Katoh (R.I.P)~
~and many more...~


MUSIC OF THE HEART

NO.1 ni nara nakutemo ii
Moto moto tokubetsu na Only one

Hanaya no misesaki ni naranda
Ironna hana o miteita
Hito sorezore konomi wa aru kedo
Doremo minna kirei dane
Kono naka de dare ga ichiban da nante
Arasou koto mo shinai de
Baketsu no naka hokorashige ni
Chanto mune o hatteiru

Sore na noni bokura ningen wa
Doushite kou mo kurabeta garu?
Hitori hitori chigau noni sono naka de
Ichiban ni naritagaru?

Sousa bokura wa
Sekai ni hitotsu dake no hana
Hitori hitori chigau tane o motsu
Sono hana o sakaseru koto dake ni
Isshou kenmei ni nareba ii

Komatta youni warai nagara
Zutto mayotteru hito ga iru
Ganbatte saita hana wa dore mo
Kirei dakara shikata nai ne
Yatto mise kara dete kita
Sono hito ga kakaete ita
Iro toridori no hanataba to
Ureshi souna yokogao

Namae mo shira nakatta keredo
Ano hi boku ni egao o kureta
Dare mo kizukanai youna basho de
Saiteta hana no youni

Sousa bokura wa
Sekai ni hitotsu dake no hana
Hitori hitori chigau tane o motsu
Sono hana o sakaseru koto dake ni
Isshou kenmei ni nareba ii

Chiisai hana ya ooki na hana
Hitotsu toshite onaji mono wa nai kara
NO.1 ni nara nakutemo ii
Moto moto tokubetsu na Only one

There's no need to be No. 1
you've always been a very special only one.

I saw many kinds of flowers
lined up in front of the flowershop.
everyone has their favorite kinds
but all of them are pretty.
Without competing to see
which was the best among them,
they were standing
straight up proudly inside the bucket.

So why then do we humans
have to compare ourselves to one another?
Eventhough each and every person is different,
why do we want to be number one?

Yes we are each..
a flower unlike any other in the world
and each and everyone of us carries a different seed
We should focus all our efforts
on trying to make that flower bloom.

There are people who are
constantly unsure of what they want,
as they laugh a little put out.
It can't be helped, all those flowers,
that did everything they could to bloom, are pretty.
when at last that person comes out of the store,
they're holding a colorful bouquet
and I see them smiling happilly as they go by me.

I never knew their name but
that day they made me smile.
we too are like flowers that bloom in places
where no one pays any attention.

Yes we too are each...
a flower unlike any other in the world
and each and everyone of us carries a different seed
We should focus all our efforts
on trying to make that flower bloom.

Small flowers and big flowers,
none are the same as one another.
There's no need to be No. 1
you've always been a very special only one.


Sekai ni Hitotsu Dake no Hana - SMAP


ACES OF THE HEART

~Hard Luck Hero - V6~
~Kinjirareta Asobi - ALI Project~
~Madoite, Kitare, Yuuda na Kamikakushi ~ Border of Death - IOSYS~
~I'm Your Angel - Celine Dion~
~Wish I Had An Angel - Nightwish~
~Seishoujo Ryouiki - ALI Project~


FRIENDS ALL OVER

~Ryorin ma chere amoureux~
Abay
Amanda
Ambu Dian
Cicha
Cornelia
Dessey
Dewi
Dhez
Dianne
Droo
El_leaved
Ghina
Githa
Herda
Ipeh
Ireth
Jenn
Jesse
Juju
Karin
Lily
Lina
Linzcky
Mami Ming
Marie Granger
Mida
Mikan
Moccy
Molly
Nana
Natsu
Nissa
Nna Sawamura
PSS
Putri Akanishi
Putri Halliwell
Qishty
Rahma
Renny
Shaven
Sigi
Sley
Sonne
Talitha
Tavy
Thy
Tina
Trinie Lupin
Upiw
Vina
Zaza


BEYOND THE VIRTUAL WORLD

Kitty's Paws Pieces
The Poet Sanctuary
The Poet Sanctuary Website
Harry Potter Bandung
Harry Potter Indonesia
Formula 1 Official Website
Kimi Raikkonen Official Website
Kimi Raikkonen Official Forum
IndoHogwarts
IndoHogwarts Official Blog
National Novel Writing Month
Cybernovel
True Friend Test
Hogwarts On Line
WWF Passport
Make Roads Safe
Free Burma!
HOL Ravenclaw
Chem-Is-Try.org
Death Eaters Indonesia
Johnnys Indonesian Forum
Popomundo
Monsters Game
El_leaved's Stories
Shaven Asylum
V6 Squad Forum
Potion Master Dungeon
Virtual Hogwarts
HeroWar


HAPPY BIRTHDAY, DARLING!

September 8
Ryou Kinomoto

September 9
Talitha Pedersen

September 10
Thiwy

September 13
Kamui Kobayashi

September 14
Maria Theresa Gow

September 17
Damon Hill

September 28
Mika Hakkinen
Lezla

..and everyone else celebrating their birthday in September...


BEHIND THE LAYOUT


Yukari Yakumo
~Youkai of Boundaries~

Original picture taken from: Touhou Imageboard



Picture modified by: -mYu-.


PREVIOUS POSTS


MYU'S FRIEND TESTS

Leaderboard
Create your own Friend Test here
Leaderboard
Create your own Friend Test here
Leaderboard
Create your own Friend Test here
Leaderboard
Create your own Friend Test here
Leaderboard
Create your own Friend Test here
Leaderboard
Create your own Friend Test here
Leaderboard
Create your own Friend Test here
Leaderboard
Create your own Friend Test here
Leaderboard
Create your own Friend Test here
Leaderboard
Create your own Friend Test here
Leaderboard
Create your own Friend Test here


THANKIES

Powered by Blogger


PhotoBucket
Oggix


CAMPAIGNS



Free Burma! Petition Widget

Name: (required)

Email:

Web:

Country:






Page copy protected against web site content infringement by Copyscape



Locations of visitors to this page
layout and all contents by :
-mYu-
(except for a few things..)
© 2008 -mYu-